Achtergrond

Met het project 'Leve(n)de Natuurtuinen' willen we aandacht vragen voor de essentie van het behoud en continuering van bestaande natuur- en cultuurtuinen en tevens een aanzet geven voor de initiatie en ontwikkeling van nieuwe duurzame en langdurige projecten.

Naast de focus op de kunst, kunstenaars en de genoemde tuinen en omgevingen willen we bezoekers meer in het algemeen kennis laten maken met het 'bijzondere van Groningen' en de kansen die het er zijn om de regio middels opvallende kunst en cultuur op een aantrekkelijke manier te presenteren.

Door te streven naar een interessant en divers aanbod hopen we de opgenomen projecten en initiatieven te ondersteunen met publieke aandacht en de mogelijkheid zich te presenteren aan kunst, cultuur en natuur gerichte bezoekers van onze provincie.

Naast de kunstenaars en hun omgevingen is er binnen het project specifieke aandacht voor het zgn. ‘Ecokathedrale proces’ en het gedachtegoed en de werken van Louis Le Roy.

 
 
Tuin en Kunst tien daagse Tuin en Kunst Tien Daagse Groningen
 
Stichting Tijd
 
Stichting Oase
 
Wilde Weelde
 
Stichting Springzaad
 
Erven A. de Jager
 
Cultuur Toerisme Groningen
 
Er gaat niets boven Groningen
 
Gemeente Slochteren
 
Gemeente Menterwolde
 
Gemeente Delfzijl
 
Rabo Bank
 
MMC
 
Het Belevenis Collectief Het Belevenis Collectief
© 2013 - 2015 Levende Natuurtuinen • Ontwerp: TJO
Stichting Tijd Stichting Oase Wilde Weelde Springzaad Stichting Erven A. de Jager Cultuur Toerisme Groningen Er gaat niets boven Groningen Gemeente Slochteren Gemeente Delfzijl Rabo Bank MMC